Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom bij gastouder Celine

Ik ben Celine en ben 22 jaar. Ik woon bij mijn ouders thuis in Winterswijk. Sinds maart 2020 werk ik als gastouder. Hiervoor heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gedaan.

Ik geef opvang bij de gezinnen thuis. Ik werk vooral kind volgend. Ik kijk naar de behoeftes, ontwikkeling en naar de persoonlijkheid van het kind en speel hier op in. Ook ga ik bijna elke dag met de kinderen naar buiten, wandelen of met de bakfiets op stap naar een speeltuin, een bos… noem maar op!

Eigen rituelen

Ik ben zeer flexibel, bijna alles is mogelijk: vroeg beginnen, in avonden en zelfs in weekenden. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen bij mij. Dit doe ik door structuur in de dag aan te brengen waardoor ze weten wat er van ze wordt verwacht. Hierbij gebruik ik ook vaak rituelen: bijvoorbeeld altijd een boekje lezen voor het naar bed gaan. Hierbij houd ik ook rekening met de gewoontes en rituelen die de kinderen al zijn gewend.

Opvangtijden

Maandag in overleg
Dinsdag in overleg
Woensdag in overleg
Donderdag in overleg
Vrijdag in overleg
Zaterdag in overleg
Zondag in overleg

Meer weten over deze locatie?

Bel met Lianne of Marja

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie