Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Hoi allemaal

Mijn naam is Paula Westendorp – Zweers. Ik woon samen met mijn man Tom en onze 2 zoons in Varsseveld. We hebben twee gezellige katten en een lief klein hondje Sky, die het maar wat gezellig vindt met al die kinderen!

Wij wonen in een hoekhuis met een ruime tuin in woonwijk ‘de Brie’ in Varsseveld. De tuin is omheind en er staat o.a. een glijbaan en speelhuisje. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich thuis en veilig voelen in mijn opvang. Daarom behandelen we elkaar met respect en liefde ,we sluiten niemand buiten. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en ik probeer hierop in te springen met passende opvang.

Mijn opvang

Gastouderopvang ’t Reigertje biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. ’s Ochtends beginnen we met een ontbijt en natijd is er even tijd om samen te spelen. Om 8.00 gaan we richting school om de oudere kindjes naar de basisscholen te brengen. Hoeven we maar naar één school, dan gaan we met de bakfiets. Als we naar meerdere scholen gaan, nemen we de auto.

De activiteiten die we doen in de opvang verschillen per dag en die dagen zijn verschillend en afwisselend. Als er jongere kindjes zijn die nog slapen, zijn de activiteiten binnenshuis. Voorbeelden van activiteiten zijn knutselen, koekjes bakken, stoepkrijten, naar de speeltuin,  kinderboerderij of Monkeytown maar ook gewoon een stukje wandelen is al een uitje! We proberen namelijk elke dag eventjes naar buiten te gaan, even een frisse neus halen. Is één van de kindjes niet zo fit? Dan blijven we lekker bij huis zodat hij of zij rustig aan kan doen.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich welkom, thuis en veilig voelen binnen mijn opvang. Ook normen en waarden vind ik belangrijk. We behandelen iedereen dan ook met respect en liefde. Iedereen is gelijk binnen de opvang en niemand is anders. Verder help ik de kinderen in hun ontwikkeling en sluit hierbij aan met de behoefte van de ouders en kind. Probeert een kindje thuis zindelijk te worden? Dan gaan we daar ook in de opvang mee bezig.

Daar naast vind ik het belangrijk dat ouders een goed gevoel bij mijn opvang hebben. Zo kunnen ze hun kindje met een gerust hart hier achter laten als ze aan het werk zijn. Zo af en toe app ik wat foto’s naar de ouders, zodat ze zien hoe het gaat met hun kindje(s) en wat we aan het doen zijn. Als ouders ergens mee zitten of vragen hebben kunnen ze altijd bij mij terecht, we bespreken dit met elkaar en lossen het samen op. Zo kunnen we samen weer met een fijn gevoel verder.

Ik hoop nog vele jaren de opvang voor te mogen zetten en een hele gezellige tijd te hebben met alle lieve kinderen bij gastouderopvang ’t Reigertje.

Tot ziens!

Heel veel groetjes van Paula

Opvangtijden

Maandag Geopend
Dinsdag Geopend
Woensdag Geopend
Donderdag Geopend
Vrijdag In overleg
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Tijden in overleg.

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Ben je benieuwd naar de gastouder van jouw voorkeur? We beantwoorden al je vragen. Ook voor een kennismaking kun je contact opnemen met Lianne en Marja.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie