Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom bij gastouder Tine

Hallo ouders, Ik ben Tine (1988) en ik woon samen met mijn partner Mark en dochter Helin sinds mei 2020 in Zelhem. We hebben 2 lieve poezen die goed met kinderen overweg kunnen. Ik heb 16 jaar in verschillende functies binnen de gehandicaptenzorg gewerkt, waarvan een groot deel met volwassenen en kinderen die een specifieke zorgvraag hebben. Denk hierbij aan  autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag en psychische aandoeningen. Daarna heb nog even als begeleider binnen de ouderenzorg gewerkt. Het is voor mij een langdurige droom geweest om vanuit huis voor mijzelf te beginnen met kinderen. Kinderen zijn geweldig. Eerlijk, vrolijk en recht voor z’n raap. Een bijdragen kunnen leveren aan hun ontwikkeling en opvoeding, vind ik fantastisch.

Als gastouder vind ik rust, ritme en regelmaat erg belangrijk, waar nog genoeg ruimte is om spontaan wat te kunnen ondernemen, zoals naar de speeltuin gaan, een stuk  wandelen en ergens stoppen om te spelen en te picknicken. Gezelligheid, geborgenheid, veiligheid, spelen en ontwikkelen zijn kenmerken die bij mij als gastouder passen. Elk kind heeft een eigen ‘IK’ en dat maakt ieder kind uniek. Ik ben van mening dat de eigenheid van een kind tot zijn recht komt als het kind zich in een veilige omgeving bevind waar het zichzelf mag zijn, op z’n eigen unieke manier. Deze opvang is voor ieder kind. Of het kind zich nu ontwikkelt volgens het boekje of toch net de extra begeleiding of zorg nodig heeft, hier kan het. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen, ongeacht leeftijd en niveau, heel veel van elkaar kunnen leren.

Ik heb in 2013 mijn opleiding MMZ 4 behaald. Daarvoor heb ik de verzorgende IG opleiding gedaan en ik heb verschillende cursussen gevolgd in mijn loopbaan binnen de zorg. Geef me de vijf (autisme), gebarentaal (basis), toedienen van medicatie en epilepsie zijn daar een aantal van. Voordat ik gastouder ben geworden heb ik ook de cursus kinder EHBO afgerond.

Gezelligheid en knus

We hebben een ruime tuin met verschillende speeltoestellen waar kinderen op een fijne manier kunnen spelen. Binnenshuis is er genoeg ruimte om vrij te spelen met speelgoed. Ik vind het erg leuk om (themagericht) te knutselen, bakken, zingen en dansen, maar ook om ontwikkelingsgerichte werkjes aan te bieden die passen bij de leeftijd en niveau.

Bent u op zoek naar een leuke en passende opvang voor uw kinderen? Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij opvang pluk de dag.

Opvangtijden

Maandag 07:00 – 18:00 uur
Dinsdag 07:00 – 18:00 uur
Woensdag 07:00 – 18:00 uur
Donderdag 07:00 – 18:00 uur
Vrijdag 07:00 – 18:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Meer weten over deze locatie?

Bel met Lianne of Marja

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie