Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Even voorstellen

Mijn naam is Annita  Overkamp. Ik ben getrouwd met Louis Overkamp en woon in Winterswijk. Samen hebben we 2 kinderen en 6 kleinkinderen. Wij wonen in een  2 onder 1 kap woning met ruime tuin, waar onze 2 golden retrievers ook veel rondlopen. In ons huis hebben we een kamer ingericht voor de gastouderopvang. Mijn gastouderopvang heet “ Het Uiltje’’.

Het is voor kinderen en ouders altijd wennen als ze in een nieuwe omgeving terecht komen. Daarom vind ik het belangrijk dat kinderen een paar keer met hun ouders bij mij komen, zodat ze met een vertrouwd persoon aan de opvang kunnen wennen. Ik laat de kinderen zien waar zij kunnen spelen, slapen en waar we eten. Door interesse te tonen in wat het kind doet en leuk vind , zal het kind zich sneller voor je openstellen en bij je komen.

Over de opvang

De kinderen worden opgevangen in ons huis. Ons huis bestaat uit begaande grond met speelkamer, slaapkamer met dubbelbed voor de allerkleinsten, woonkamer, keuke, toilet. Op de eerste verdieping  zijn 2 slaapkamers voor de kinderen. Wij hebben  2 honden, meerdere kippen, 1 haan, 2 konijnen en 4 parkieten en in onze vijver( die afgesloten kan worden) zwemmen een paar mooie vissen. Bij mij zijn kinderen van 0 t/m 12 jaar van harte welkom. Ik breng en haal GEEN kinderen van school, dit heb ik in het verleden wel gedaan, maar doordat ik veel kleine kinderen heb( die tussen de middag nog slapen) is dit voor mij niet te doen.

Bij mij staat het kind centraal tijdens de opvang. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en heeft zijn of haar eigen interesses. Hier speel ik op in en zorg voor een veilige en uitdagende omgeving, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en dat allemaal in een huiselijke sfeer.

Bij gezamenlijke activiteiten worden de kinderen uitgenodigd om mee te doen, zij mogen hier zelf voor kiezen. Wel probeer ik dit te stimuleren. Wanneer kinderen onenigheid met elkaar hebben, zal ik dit samen met hen proberen op te lossen. Hierbij is het erg belangrijk dat veel vanuit het kind zelf komt.

Ik vind het heel fijn om voor de baby’s tot 1 jaar te werken met een overdrachtsboekje. Het is voor mij en vraagouder het fijnste om de gewenste opvangtijden via WhatsApp te ontvangen.

Opvangtijden

Maandag 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag 07:00 – 19:00 uur
Woensdag 07:00 – 19:00 uur
Donderdag 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

*Andere wensen zijn bespreekbaar.

Meer weten over deze locatie?

Bel met Lianne of Marja

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie