Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Dit ben ik

Ik ben Chantal Dusseldorp- Lansink. Getrouwd met Sander en moeder van 2 jongens, Ties en Siem. Per augustus 2019 ben ik mijn eigen gastouderopvang aan huis gestart. Hiervoor ben ik ruim 13 jaar werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg.  Naast mijn werk als gastouder ben ik bestuurslid bij Stiching Bloemencorso Lichtenvoorde.
Ik bied op alle dagen voor- en naschoolse opvang aan in ons huis Lichtenvoorde. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is er de mogelijkheid voor dagopvang.

Over de opvang

Wanneer het kind start bij gastouderopvang DUS komt het voorafgaand kennismaken/oefenen. Mocht blijken dat het kind langer nodig heeft om te wennen dan plannen we nog een aantal ontmoetingen extra. Ik vind het belangrijk dat het kind zich op zijn gemak voelt en een eigen plekje vind, zodat het zijn emoties durft te uiten. Het kind leert mij op deze wijze kennen, en ik het kind. Het kind mag vooral kind zijn bij mij. Moe van een dag school, dan ga je eerst even tot rust komen. Of juist even spelen om alles van de dag een plekje te geven. Elk kind doet dit op zijn eigenwijze. Ik wil hierbij zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen en de gewoontes die het kind heeft. Wanneer het weer het toelaat zullen we regelmatig buiten zijn. We hebben voldoende speelmateriaal voor buiten. Onze zolder is ingericht als speelzolder en ook hier hebben we voldoende spelaanbod met lego, spelletjes, treinbanen, knutselspullen, boeken en een voetbaltafel.

Opvangtijden

Maandag 06:30 – 19:00 uur
Dinsdag 06:30 – 19:00 uur
Woensdag 06:30 – 19:00 uur
Donderdag 06:30 – 19:00 uur
Vrijdag 06:30 – 19:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

*Het is mogelijk je kind om 06:30 uur te brengen. Ik zorg dat jullie kind om 08:30 uur op school is. Het kind kan rustig wakker worden als het in de opvang komt, rond 07:15 uur gaan we samen ontbijten. Dit mag je meenemen of bied ik tegen vergoeding aan.

Meer weten over deze gastouder?

Bel met Lianne of Marja

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie