Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom Bij Paula

Mijn naam is Paula Hoksbergen en ik ben geboren op 26 juni 1983. Woonachtig in Varsseveld met mijn partner Theo en zonen Gijs (2012) en Luuk (2014).  Vanaf mijn kleuterjaren wist ik zeker dat ik later moeder wilde worden van heel veel kinderen én dat ik met kleine kinderen wilde gaan werken. In december 2017 kwam die jeugddroom uit en ben ik gestart met gastouderopvang ‘Bij Paula’.

Wat maakt Kinderopvang bij Paula uniek?
De kindjes en hun ouders vooral, en de visie van Bij Paula. Ouders, het kind en Paula vormen een team. Ouderbetrokkenheid vind ik heel belangrijk, zij kennen het kind als geen ander. Samen vormen we een team om het welzijn en de ontwikkeling van het kind zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat houd dit praktisch in? Dat er veel contact momenten zijn tussen ouders en mij. Niet dringende zaken gaan per whatsapp (foto’s / grappige uitspraken / wat we hebben gedaan), dringende zaken telefonisch (bij ziekte / kind zit niet lekker in het vel).

Mijn opvang

In 2019 verhuisden wij naar onze huidige woning en in september 2020 kon ik onze nieuwe opvang locatie openen. We hebben een ruime schuur omgebouwd tot kinderopvang. Alles is er ingericht voor de kinderen, daarbij proberen we hen maximaal uit te dagen om op ontdekking te gaan. Maar ook is er ruimte om uit te rusten en alle indrukken te verwerken.

Ik bied een warme en veilige plek voor kinderen van 0 tot 4 jaar waar volop aandacht is voor ieder kind, zodat we dingen kunnen ondernemen, spelletjes pelen, voorlezen, knuffelen, kletsen, samen tv kijken of waar we dan ook maar zin in hebben want in overleg is er veel mogelijk. Natuurlijk maken we regelmatig werkjes maar als een kind geen zin heeft dan knutselen we niet. De werkjes die we maken stem ik af met de tijd van het jaar. Actie wordt afgewisseld met rust. We eten/drinken en slapen/rusten op vaste momenten op de dag. We houden zoveel mogelijk een vast dagritme aan, om 09:30 uur fruit, om 11:30 uur broodeten, om 14:30 uur tussendoortje en drinken en om 17:00 uur een warme maaltijd. Er zijn vaste momenten waarop we mijn zoons naar school brengen en ophalen. De slaaptijden van de kindjes vouwen zich om ons dagritme heen. Ik ben consequent, niet streng. Ik vind ‘alsjeblieft en dankjewel’ heel normaal. Alle kinderen worden hier gelijk behandeld, wat mijn kinderen niet mogen dat mogen andere kinderen ook niet en andersom.

Opvangtijden

Maandag 07:30 – 18:00
Dinsdag 07:30 – 18:00
Woensdag 07:30 – 18:00
Donderdag 07:30 – 18:00
Vrijdag 07:30 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Het is overleg mogelijk om af te wijken van deze tijden.

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Ben je benieuwd naar de gastouder van jouw voorkeur? We beantwoorden al je vragen. Ook voor een kennismaking kun je contact opnemen met Lianne en Marja.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie