Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Trudy, sinds september 2015 werk ik met plezier als gastouder voor naschoolse opvang in Duiven. Al van jongs af aan wilde ik met kinderen werken en heb hier gelukkig mijn beroep van kunnen maken. Voordat ik voor mijzelf begon als gastouder heb ik als pedagogisch medewerker in de kinderopvang gewerkt, waarvan 12,5 jaar bij de Buitenschoolse Opvang.

Creatieve en sportieve activiteiten

In mijn werk komt mijn spontaniteit, sportiviteit en creativiteit  goed van pas. Ik organiseer veel activiteiten die met sport of creativiteit te maken hebben; o.a.: schaatsen, zwemmen, buiten spelen, picknicken in het bos, knutselen. Ik probeer altijd activiteiten te bedenken die bij de tijd van het jaar of een actueel thema horen. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor vrij spelen, er is genoeg speelgoed voor kinderen boven de 4 jaar.

Mijn motto is: samen delen samen spelen. Niet mee mogen doen kennen we niet, ieder kind mag mee doen en er wordt rekening gehouden met de leeftijd en het kunnen van een kind.  Maar een kind hoeft niet mee te doen met een groepje, het mag zich ook rustig terugtrekken en alleen spelen.

Opvangtijden

Maandag 14:00 – 17:30 uur
Dinsdag 14:00 – 17:30 uur
Woensdag 14:00 – 17:30 uur
Donderdag 14:00 – 17:30 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

*alleen Buitenschoolse opvang

Meer weten over deze locatie?

Bel met Lianne of Marja

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie