Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Ieder kind is speciaal en dat maakt mijn werk zo bijzonder!

Hoi, ik ben Nanet. Ik ben geboren op 20 juni 1992. Ik woon samen met mijn vriend in Aalten. Ik ben een rustige, zorgzame en vrolijke meid, die het leuk vindt om met kinderen plezier te maken. In 2014 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 4. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plekken stage gelopen en hier heb ik veel ervaring opgedaan. Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik gaan werken als gastouder aan huis. Als gastouder ben ik er niet alleen voor om de kinderen een goed thuis te geven, maar ook om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en om verschillende activiteiten met de kinderen te ondernemen. Sinds september 2016 ben ik gestart met Kiki (kansen in kinderen), dit is een programma die kinderen helpt stimuleren in hun ontwikkelingen.
Aan het eind van de dag neem ik de tijd om de overdracht te geven aan de ouders.

Het werken met kinderen in de leeftijdscategorie van 0 – 4 vind ik leuk, omdat iedere leeftijd iets anders te bieden heeft. Van het leren lopen en praten tot aan het leren rennen en fietsen. Daarnaast verrassen de kinderen mij ook iedere dag weer, met de verhalen die ze mij te vertellen hebben, de grapjes die ze maken, hun eerlijkheid en creativiteit.

Over mijn opvang

Mijn opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag voor kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met de werktijden van de ouders, daarom zijn mijn werktijden flexibel. Ik begin zowel vroeg in de ochtend als dat ik laat in de avond eindig. Als het nodig is dan ben ik er ook met feestdagen, denk aan Pasen, kerst en oud en nieuw. Bij mij is er veel mogelijk, maar dit alles in overleg met de ouders.

Opvangtijden

Maandag Tijden in overleg
Dinsdag Tijden in overleg
Woensdag Tijden in overleg
Donderdag Tijden in overleg
Vrijdag Tijden in overleg
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Meer weten over deze gastouder?

Ben je benieuwd naar de gastouder van jouw voorkeur? We beantwoorden al je vragen. Ook voor een kennismaking kun je contact opnemen met Lianne en Marja.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie