Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom bij gastouder Marina

Ik ben Marina, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn twee kinderen in ‘s-Heerenberg. Ik ben een liefdevol, warm, vrolijk en vooral spontaan persoon die erg veel plezier beleeft aan het werken met kinderen. Na mijn opleiding tot onderwijs assistente heb ik 3 jaar in de kinderopvang gewerkt. Daarna ben ik begonnen met het werken als gastouder. Sinds 2017 doe ik dit vanuit mijn eigen huis.

Spelenderwijs leren

Ik vind het fijn om zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten te gaan. Lekker wandelen, naar de kinderboerderij of spelen in de achtertuin. Naast alle leuke activiteiten bij ons in de buurt maken wij ook uitstapjes naar de dierentuin, vlindertuin of andere uitjes waar de kinderen veel van kunnen leren en ontdekken. Ik knutsel graag met de kinderen en werk hierbij met thema’s zoals de seizoenen en feestdagen. Ook is er veel tijd voor spelletjes of samen koken of bakken. Muziek luisteren en dansen doen we hier in huis elke dag!

Kinderen leren door zelf te ontdekken, dat is ook de opvang die ik aanbied. Kinderen ontwikkelen zich razendsnel in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ik speel daar op in en probeer kinderen spelenderwijs zoveel mogelijk bij te brengen.

Opvangtijden

Maandag 07:00 – 18:00 uur
Dinsdag 07:00 – 18:00 uur
Woensdag 07:00 – 18:00 uur
Donderdag 07:00 – 18:00 uur
Vrijdag 07:00 – 18:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Meer weten over deze locatie?

Bel met Lianne of Marja

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie