Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Dit ben ik

Hallo,

Ik ben Lotte en ben getrouw met Patrick.  Samen hebben we 2 kinderen, Tygo en Sofia. Maar ook hebben we een hond, Spykie. Sinds 2015 ben ik gastouder en vang kinderen op in mijn eigen huis. Op maandag tot en met vrijdag is de opvang open, van 6:30-18:00. Maar in overleg is er veel mogelijk. Kinderen die om 17:00 nog aanwezig zijn kunnen mee eten.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn, ontwikkelen op hun eigen tempo en genieten van het leren. Dit leren gaat dan ook op een speelse manier. Niet alleen van mij, maar ook van de andere kinderen.

Over mijn opvang

Kinderen van 0-12 jaar zijn welkom in de opvang. De kinderen die naar de Hoeksteen naar school gaan kunnen samen naar school lopen en weer terug. Ik breng en haal geen kinderen. Dit ivm de slaapjes van de andere kinderen om 14:00. Wanneer het mooi weer is zijn we vaak buiten te vinden. We spelen in de voor- of achtertuin, we maken een wandeling of we maken een ritje in de bakfiets. Bij slecht weer hebben we genoeg activiteiten binnen. We bouwen een hut, maken een lange treinbaan of knutselen.

De opvang prijs is incl. luiers, billendoekjes, eten, drinken (geen babyvoeding) en activiteiten.

Wie weet tot ziens.

Opvangtijden

Maandag 6:30-18:00 uur
Dinsdag 6:30-18:00 uur
Woensdag 6:30-18:00 uur
Donderdag 6:30-18:00 uur
Vrijdag 6:30-18:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Meer weten over deze gastouder?

Bel met Marja of Lianne

Ben je benieuwd naar de gastouder van jouw voorkeur? We beantwoorden al je vragen. Ook voor een kennismaking kun je contact opnemen met Lianne en Marja.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie