Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Hoi ouders,

Ik ben Laura, 31 jaar en ik woon sinds kort in Doetinchem samen met mijn vriend en onze 2 katten. Ik heb de afgelopen 12 jaar in Den Haag gewoond en gewerkt maar mijn wortels liggen in Ulft. Wat heerlijk om de natuur weer om de hoek te hebben! In mijn vrije tijd maak ik dan ook graag een fietstocht of een wandeling. Ik werk als gastouder aan huis en ben op zoek naar gezinnen in Doetinchem om opvang aan huis te bieden. Want hoe fijn is het als je kindje het s’ochtends rustig aan kan doen en als het eten klaar staat als papa en mama thuiskomen? Een keer wat later? Ook geen probleem. In het Westen is er een grote markt voor opvang aan huis. Ik heb hier de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en in veel verschillende gezinnen gewerkt. Het is mooi om te zien dat je onderdeel van een gezin wordt en dat er een vertrouwensband ontstaat.

Het werken met kinderen is een van mijn grootste passies van jongs af aan. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan en ik zou het hier graag weer willen oppakken. Misschien wel bij u? Ik ben lief en zorgzaam, heb geduld en vind het belangrijk dat een kind alles bij mij kwijt kan. Hij/zij mag zichzelf zijn en zich ontwikkelen in eigen tempo. Ik kan erg goed aanvoelen hoe een kind zich voelt en wat het nodig heeft. Daarnaast heb ik wel duidelijke regels/normen en waarden en kan ik streng zijn. 

Ik heb ervaring met kinderen in de leeftijd van 4 weken tot en met 9 jaar. Ik heb veel ervaring met baby’s, ook met tweelingen. Referenties zijn uiteraard beschikbaar.

Samen de natuur in

Ik hou van moestuineren/de natuur ingaan en gezonde voeding. Ik vind het mooi om mijn passie en respect voor de natuur over te brengen. Waar komt ons eten vandaan en hoe groeien groenten eingelijk? Welke dieren zijn er allemaal te zien? Misschien kunnen we wel samen een moestuintje maken! Ik vind het ook leuk om te knutselen, koken/bakken en lekker samen naar muziek te luisteren en te dansen. Lekker erop uitgaan naar het bos of naar de kinderboerderij vind ik ook fijn. Je zult mij vaak spelend tussen de kinderen zien zitten in plaats van op de bank. De wereld beleven door de ogen van een kind is in mijn ogen het leukste wat er is! Ik ben bereid om licht huishoudelijk werk te doen, te koken en de kinderen brengen en halen van/naar school/clubjes en vriendjes is ook geen probleem.  Ik kom lekker op de fiets en heb ervaring met het rijden op een (elektrische) bakfiets en een fietskar. Mogelijkheden genoeg! Natuurlijk heb ik een VOG en mijn Kinder EHBO. Verder heb ik de opleiding SPW3 gedaan en een cursus natuurvoeding.

Opvangtijden

Maandag 07:30 – 18:30 uur
Dinsdag 07:30 – 18:30 uur
Woensdag 07:30 – 18:30 uur
Donderdag 07:30 – 18:30 uur
Vrijdag 07:30 – 18:30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Momenteel ben ik nog beschikbaar op alle dagen. Ik doe dagopvang maar naschoolse opvang kan ook, mits dit minimaal 2 of 3 middagen in de week zijn. Ook een combinatie vind ik prima.

Meer weten over deze locatie?

Bel met Lianne of Marja

Bent u enthousiast geworden na het lezen van mijn verhaal? Neem contact op met gastouderbureau Bambi voor meer informatie en wie weet kunnen we elkaar een keer ontmoeten.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie