Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Mijn naam is Jolanda

Samen met mijn man en 3 dochters woon ik in Westervoort. Ik werk vier dagen per week als gastouder in ons eigen huis. Ik vind dat ieder kind zich veilig en op zijn gemak moet voelen in mijn opvang.
Ik ben creatief en dat creatieve zie je terug in de opvang. Zo wordt er regelmatig geknutseld met de kinderen. Dit hoeft uiteraard niet als de kinderen hier geen zin in hebben. Ook gaan we veel naar buiten en neem ik de kinderen mee met dagelijkse ‘uitjes’, wandelen over de dijk, een boodschap doen bij de supermarkt of spelen in de speeltuin.

Per dag heb ik plek voor maximaal 3 kindjes. Hierdoor bied ik een rustige opvang met veel aandacht voor ieder kind.

Over mijn opvang

De kinderen worden opgevangen in onze woonkamer en keuken. Daarnaast is er speelruimte in de achtertuin. Het speelgoed staat op vaste plekken zodat iedereen snel de weg weet. De kinderen spelen samen en ik begeleid ze in hun spel zodat ze ontwikkelingsgericht kunnen spelen. ‘s Ochtends als de kinderen worden gebracht hebben we een kort overdracht moment. Jullie kind kan eventjes wennen en ik klets met jullie hoe het met hem of haar gaat. Bij het ophalen hebben wederom een korte overdracht. Vaak laten de kinderen hun duplo bouwwerken zien en worden de nieuwe knutselwerkjes geshowd aan papa of mama. Zijn er bijzonderheden gedurende de dag? Dan hebben we contact via whats app.

Opvangtijden

Maandag Tijden in overleg
Dinsdag Tijden in overleg
Woensdag Gesloten
Donderdag Tijden in overleg
Vrijdag Tijden in overleg
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Meer weten over deze locatie?

Bel met Lianne of Marja

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie