Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Mijn naam is Joanneke en ik ben woonachtig in Aalten.

Met kinderen werken heb ik altijd al leuk gevonden, zo ging ik altijd al bij buren en kennissen oppassen. Begin 2005 ben ik begonnen met de opleiding ‘Helpende Welzijn’ niveau 2, deze opleiding heb ik 2 jaar gevolgd en in 2007 mijn diploma van behaald. Na deze opleiding ben ik begonnen met mijn opleiding ‘Pedagogisch Medewerker’ niveau 3. Deze opleiding heb ik 3 jaar gevolgd en in 2010 mijn diploma behaald. Terwijl ik naar school ging heb ik ook bij gezinnen op kinderen gepast en veel geleerd op mijn stageplekken.
Toen ik in 2010 mijn diploma heb behaald ben ik 4 jaar werkzaam geweest in
verschillende kinderdagverblijven en bij de buitenschoolse opvang. Daar heb ik gewerkt als invalkracht, hierdoor kwam ik op veel verschillende locaties en heb ik veel geleerd omdat het per locatie wel verschillend was hoe er gewerkt werd. Ik heb altijd met plezier op de kinderdagverblijven en BSO’s gewerkt. In 2014 heb ik mijn kinder-EHBO diploma gehaald en toen ben ik begonnen als gastouder omdat ik toch graag met kinderen wil werken.

Over mijn opvang

Ik vind het erg leuk om met de kinderen knutselactiviteiten te gaan doen of gewoon lekker buiten te spelen. Ik ben een rustig persoon en heb veel geduld met kinderen, in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Deze zaken kan ik ook mooi meenemen in mijn werk als gastouder. Gezellig met de kinderen bakken of een mooi knutselwerkje maken.
Voor uw kind vind ik het belangrijk dat het zich snel veilig voelt bij mij. In het begin laat ik uw kind eerst aan mij en de andere kinderen wennen. Ook zal ik goed kijken naar wat de behoefte is van uw kind. Wil hij/zij op schoot of liever in de buurt spelen. Ik zal er altijd voor zorgen dat ik in de buurt ben. Uw kind kan altijd op rekenen dat hij/zij genoeg aandacht krijgen. Uw kind zal eerst op zijn/haar eigen tempo mee draaien in de groep. Door rust, regelmaat en reinheid in de groep aan te bieden zal het kind zich sneller open stellen.
Kiki is een Knuffelbeer die altijd bij de activiteiten aanwezig is. Het is een
educatief programma die ik als gastouder gebruik. De activiteiten zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De ontwikkelingsgebieden die worden gebruikt zijn: spraak en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, Motorische en zintuigelijke ontwikkeling en rekenprikkels. Elke maand komt er een nieuw thema aan bod. Het kan ook zo zijn dat we een maand overslaan en dat ik zelf wat verzin. De thema’s van Kiki zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen zodat er voor elk kind wat te doen is op hun eigen niveau.

Opvangtijden

Maandag 06:30 – 18:00 uur
Dinsdag 06:30 – 18:00 uur
Woensdag 06:30 – 18:00 uur
Donderdag 06:30 – 18:00 uur
Vrijdag 06:30 – 18:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

*in overleg zijn er afwijkende tijden mogelijk.

Meer weten over deze locatie?

Bel met Lianne of Marja

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie