Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Even voorstellen

Ik ben Anouk, 28 jaar en woonachtig in Groenlo met mijn vriend Pim. Momenteel zwanger van ons eerste kindje. We hebben 2 schildpadden en verder geen huisdieren. Sinds 2015 ben ik gastouder en vanaf 2019 vang ik op de maandag, dinsdag en donderdag kinderen op in onze woning.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen die bij mij komen zich kunnen ontwikkelijken in eigen tempo en ook dat ze zichzelf kunnen en mogen zijn! (bijna) Niks moet en veel mag! We werken ook niet met vaste tijden voor knutselen of wandelen, maar doen we dit gewoon wanneer het kan en vooral wanneer we zin hebben.

De opvang is voor de leeftijd van 0-4 jaar, dit is omdat het helaas niet mogelijk is de kinderen van of naar school te brengen. Kinderen kunnen tussen de middag lekker een boterham krijgen met ruime keuze aan beleg. We hebben binnen lekker veel ruimte om te kunnen spelen en knutselen, maar we gaan ook graag naar buiten, wij wonen vlak in de buurt van de halve maan en wij zijn daar ook vaak te vinden als het weer het toe laat.

Opvangtijden

Maandag 06:00 – 18:30 uur
Dinsdag 06:00 – 18:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 06:00 – 18:30 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Meer weten over deze locatie?

Bel met Lianne of Marja

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie