Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

De gastouderopvang

Bij gastouderopvang past een gastouder als een professionele oppas op jouw kindjes. Gastouders zijn flexibel. Elk gezin heeft een andere opvangbehoefte. Bij een aantal gastouders kan je ook in de avonden en weekenden terecht. Sommige gastouders werken met vaste dagen en tijden en bij anderen spreek je per periode af wat het ritme wordt. Deze opvang betaal je daarom per uur. Elke gastouder vangt maximaal zes kindjes op. Je hoeft niet zelf op zoek naar de juiste gastouder, daar helpen wij je bij.

Om jouw opvangvraag goed te begrijpen, komen we eerst bij je thuis. We luisteren naar wat jij vertelt over jouw leven en jouw kindje. Op basis van die informatie stellen we een gastouder voor die past bij jouw gezin en situatie. Jij maakt kennis met die gastouder en neemt een kijkje bij ze thuis of andersom. Wij zoeken samen naar die plek waar jij en jouw kindje je thuis voelen. De gastouder scholen we tussentijds bij en we monitoren continu of de samenwerking tussen ouder en gastouder optimaal blijft. Je kan bij onze gastouders ook terecht voor buitenschoolse opvang.
In onderstaand filmpje laten we je zien hoe wij de geschikte gastouder voor je vinden.

4x handig om te weten

  • Jij kiest zelf wiens vertrouwde gezicht je kind elke keer (terug)ziet.
  • Er is bij een gastouder veel ruimte voor individuele aandacht voor jouw kindje(s).
  • Gastouderopvang is door de professionele en geschoolde gastouder meer dan ‘gewoon’ oppassen.
  • Alle locaties voor gastouderopvang zijn kleinschalig.
Locaties bekijken

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met jou en beantwoorden al je vragen over gastouderopvang. Sinds 1 juli 2022 werken wij samen met gastouderbureau 4Kids. We nodigen je daarom uit om te om kennis te maken met onze 4Kids collega’s.

0572-341000
info@4kids.nl

Maak kennis met
4Kids
Samengaan Bambi/Columbus Junior naar KOSMO

Let op! Bambi gaat per 1 maart 2023 samen met Columbus Junior verder onder de naam KOSMO.