Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Kinderdagopvang de Vlinder Beltrum

Op de plek waar voorheen gastouder Annette (Huiskesdijk 4a) haar gastouderopvang runde, is nu een kleinschalig  en flexibel kinderdagverblijf ingericht.

De Vlinder is een kleinschalige opvang net buiten Beltrum met plek voor 16 kinderen van 0 tot 4 jaar. Sanne en Femke zijn de vaste gezichten van de opvang. Zij willen dat kinderen en ouders zich thuis voelen bij de opvang. Daarom is de locatie huiselijk en gezellig ingericht en hangt er een gemoedelijke sfeer. Sanne: “Ieder kind is anders en daar is alle aandacht voor. Tijdens de opvang volgen we het ritme van jouw baby. Zo bieden we rust en structuur. Peuters worden uitgedaagd met passende activiteiten en zo voorbereid op de basisschool. Door de veilige omgeving leren de kinderen dat ze zich ook op andere plekken thuis kunnen voelen.”

Kinderopvang de Vlinder in Beltrum ligt op een voormalige boerderij tussen de weilanden in het buitengebied van Beltrum. Met de ruim opgezette buitenruimte met genoeg speeltoestellen (glijbaan, schommels, een wip en ruimte om rond te crossen op de trapauto’s en traptrekkers) is het heerlijk spelen. De kippenren aan de rand van het speelplein maakt het plaatje compleet. In de opvang hangt een gezellige en huiselijk sfeer. Er zijn hoekjes ingericht om te spelen en voor de kleinsten zijn er knusse slaapkamertjes.

4x handig om te weten

  • Jouw kind ziet op de dagen dat hij of zij komt vertrouwde gezichten.
  • Het aanbod van de activiteiten op de kinderopvang is ontwikkelingsgericht.
  • Naast de gekwalificeerde pedagogische medewerkers, zijn ook een IB-er, sportcoach en pedagogisch coach in dienst bij Bambi.
  • De periode dat je kind de kinderopvang bezoekt, versoepelt later de overgang richting de basisschool.
Zullen we een rondleiding inplannen?

Buitenaf en toch centraal

De Vlinder ligt aan de Huiskesdijk, dichtbij de doorgaande weg van Groenlo naar Ruurlo. Door haar ligging is het een makkelijk toegankelijke locatie voor gezinnen die op zoek zijn naar kinderopvang in de omgeving van Ruurlo, Groenlo, Beltrum, Zieuwent, Rekken, Borculo, Eibergen en Lichtenvoorde.

Flexibele opvang

De Vlinder is 5 dagen per week geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. In overleg is er ook opvang vanaf 7 uur mogelijk. Heb je buiten deze openingstijden opvang nodig? Laat het ons weten, dan denken we mee in een oplossing.

Ouders kunnen kiezen voor vaste opvangmomenten of maken gebruik van flexibele opvang. De afnameblokken zijn als volgt:

7.00 – 7:30

7:30 – 8:30

8:30 – 12:30

12:30 – 14:00

14:00 – 18:30

Kinderdagverblijf voor baby, dreumes en peuter

Kinderdagverblijf voor jouw baby en dreumes

Bij De Vlinder verblijft jouw kind een dag(deel) of een aantal dagen in de week onder begeleiding van professionele leidsters. Jouw kind zit in een groep met maximaal 15 andere kinderen van 0 tot 4 jaar. Elk kind is anders en heeft daarom een eigen ritme en programma binnen de muren van Bambi. Dat ritme is veelal hetzelfde als thuis. Om structuur te behouden en binding te stimuleren ziet jouw kindje een vast aantal lieve pedagogisch medewerkers. Je spreekt vaste dagdelen met ons af of werkt met een wisselende planning. Je bent niet verplicht een hele dag opvang af te nemen. Je kiest uit blokuren en dagen en stelt jouw ideale opvangritme samen.

Kinderdagverblijf voor jouw peuter

Je kind ontwikkelt zich razendsnel als peuter. Soms ligt verveling op de loer en kan je peuter behoefte hebben aan meer uitdaging. Bij kinderopvang de Vlinder bieden we activiteiten aan die je kindje voorbereid op de bassischooltijd. Via dit peuterprogramma went je peuter aan het samen met andere kinderen de dag doorbrengen. Door de veilige omgeving leren peuters dat ze zich ook op andere plekken thuis voelen. De dagen zijn leuk, leerzaam en uitdagend. We werken aan zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Spelenderwijs in groepjes met leeftijdsgenootjes gecombineerd met individuele aandacht.

Onze werkwijze

In gesprek

Samen met jou bespreken we jouw wensen. We bekijken welke vorm van opvang bij jou en jouw kindje past.

Rondkijken

Opvang kies je niet vanaf papier. Je brengt een bezoek aan een gastouder of bekijkt een van de kinderopvanglocaties.

Kennismaken

Tijd om elkaar beter te leren kennen. Jouw kindje gaat een paar keer proefdraaien om te kijken of de keuze past.

Van start

Is de klik er? Dan start jouw kindje na het maken van duidelijke afspraken op de opvang van jouw keuze.

Aanmelden

Bel met Marja of Lianne

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen bij onze opvang. Neem hiervoor contact op met Marja of Lianne. Ook voor al jouw vragen over Kinderdagverblijf de Vlinder kun je bij Marja en Lianne terecht.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie