Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Kinderdagopvang de Vlinder Beltrum

Sinds begin 2021 is Bambi gestart met een nieuw kinderdagverblijf in Beltrum genaamd de Vlinder. Op de plek waar voorheen gastouder Annette Hemmink (Huiskesdijk 4a) haar gastouderopvang runde, is nu een flexibel, kleinschalig en landelijk gelegen kinderdagverblijf ingericht.

Kinderopvang de Vlinder in Beltrum ligt op een voormalige boerderij midden tussen de weilanden. Met de grote speeltuin met glijbaan, schommels, een wip en genoeg ruimte om rond te crossen op de trapauto’s en traptrekkers is het heerlijk spelen. De ruime opzet van de buitenruimte met een kippenren doet denken aan een agrarische kinderopvang. In de opvang hangt een gezellige en huiselijk sfeer. Er zijn hoekjes ingericht om te spelen en voor de kleinsten zijn er knusse slaapkamertjes. Op deze locatie wordt één groep kinderen opgevangen van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

4x handig om te weten

  • Jouw kindje ziet op de dagen dat hij of zij komt vertrouwde gezichten.
  • Het aanbod van de activiteiten op de kinderopvang is ontwikkelingsgericht.
  • Naast de gekwalificeerde pedagogische medewerkers, zijn ook een IB-er, sportcoach en pedagogisch coach in dienst bij Bambi.
  • De periode dat je kindje de kinderopvang bezoekt, versoepelt later de overgang richting de basisschool.
Zullen we een rondleiding inplannen?

Buitenaf en toch centraal

De Vlinder ligt aan de Huiskesdijk, dichtbij de doorgaande weg van Groenlo naar Ruurlo. Door haar ligging is het een makkelijk toegankelijke locatie voor gezinnen die op zoek zijn naar kinderopvang in Groenlo, Beltrum, Zieuwent, Borculo, Eibergen en Lichtenvoorde.

Flexibele opvang

De Vlinder is 5 dagen per week geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Mochten ouders buiten deze openingstijden opvang nodig hebben, laat het ons weten, dan denken we mee in een oplossing. Ouders kunnen kiezen voor vaste opvangmomenten of maken gebruik van flexibele opvang.
De afnameblokken zijn als volgt:

07:30 / 12:30 / 14.00 / 18.30 uur

Kinderdagverblijf voor baby, dreumes en peuter

Kinderdagverblijf voor jouw baby en dreumes

Bij het kinderdagverblijf verblijft jouw kindje een dag(deel) of meerdere dagen in de week onder begeleiding van professionele leidsters. Jouw kindje verblijft in een groep van maximaal zestien kinderen. Elk kindje is anders en elk kindje heeft een eigen ritme en programma binnen de muren van Bambi. Net als thuis. Om structuur te behouden en binding te stimuleren ziet jouw kindje een vast aantal lieve leidsters. Je spreekt vaste dagdelen met ons af of werkt met een wisselende planning. Je bent niet verplicht een hele dag opvang af te nemen. Je kiest uit blokuren en dagen en stelt jouw ideale opvangritme samen.

Kinderdagverblijf voor jouw peuter

Je kindje ontwikkelt zich razendsnel als peuter. Soms ligt verveling op de loer. Als je jouw peuter krijsend op de supermarktvloer aantreft, kan dat een signaal zijn tot meer uitdaging. Bij kinderopvang de Vlinder bieden we activiteiten aan die je kindje voorbereid op de bassischooltijd. Via dit peuterprogramma went je kindje aan het samen met andere kinderen de dag doorbrengen. Door de veilige omgeving leren peuters dat ze zich ook op andere plekken thuis voelen. De dagen zijn leuk, leerzaam en uitdagend. We werken aan zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Spelenderwijs in groepjes met leeftijdsgenootjes gecombineerd met individuele aandacht. Kinderen hoeven niks, maar mogen van alles.

Onze werkwijze

In gesprek

Samen met jou bespreken we jouw wensen. We bekijken welke vorm van opvang bij jou en jouw kindje past.

Rondkijken

Opvang kies je niet vanaf papier. Je brengt een bezoek aan een gastouder of bekijkt een van de kinderopvanglocaties.

Kennismaken

Tijd om elkaar beter te leren kennen. Jouw kindje gaat een paar keer proefdraaien om te kijken of de keuze past.

Van start

Is de klik er? Dan start jouw kindje na het maken van duidelijke afspraken op de opvang van jouw keuze.

Over Kinderopvang Bambi

Hier staan wij elke dag voor op

Je thuis is waar je woont, maar je thuis voelen kan op veel meer plekken. Wij willen dat kinderen en ouders bij ons zichzelf zijn en zo een plek vinden die past. Door een vast team van medewerkers willen we een plek creëren waar jij en je kind jullie thuis zullen voelen. Hier staan wij elke dag voor op:

Een veilige plek om heerlijk te spelen,
Vriendjes te maken en leren om met elkaar te delen.
Is het even moeilijk bij het afscheid… zijn er andere problemen?
We zullen je begeleiden en bij de hand nemen.
Troostende woorden… een schouder om op uit te huilen,
Twee armen om je heen om even te kunnen schuilen.

Knutselen, buiten spelen, dansen en zingen,
Alles mag, we zullen je niet dwingen.
Je kunt bij ons lekker je energie kwijt,
Ravotten en dollen we met elkaar op zijn tijd.
Heel spontaan en liefdevol,
Krijg je zomaar even een aai over je bol.

Een lieve knuffel voor het slapen gaan,
Dat jij je veilig voelt, staat bij ons bovenaan.
We zijn er voor je; jullie zijn nog zo klein,
We hopen dat alle kinderen ‘thuis’ bij Bambi zullen zijn!

Aanmelden

Bel met Marja of Lianne

Het is mogelijk om jouw kind nu al aan te melden voor kinderopvang De Vlinder. Neem hiervoor contact op met Marja of Lianne. Ook voor al jouw vragen over Kinderdagverblijf de Vlinder kun je bij Marja en Lianne terecht.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie