Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Waarom een gastouderbureau

Iedereen die werkt of woont op een plek waar kinderen worden opgevangen moet zijn ingeschreven in het Personenregister kinderopvang, zo ook gastouders. De gastouders worden continu gescreend. De screening en begeleiding van gastouders wordt uitgevoerd door het gastouderbureau. Zij controleren de kwaliteit van opvang die geboden wordt. Hierdoor is het niet mogelijk om tegelijkertijd gastouder en en houder van een gastouderbureau te zijn.

Wil je aan de slag als bemiddelingsmedewerker van je eigen gastouderbureau? Lees dan even verder.

Start je eigen gastouderbureau.

Het is mogelijk om in samenwerking met begineengastouderbureau.nl en Bambi je eigen gastouderbureau te starten. We ondersteunen je bij het starten van je eigen gastouderbureau, zoals de marketing, de verkoop en de administratie. Hiervoor hebben we een pakket ontwikkeld dat de aangesloten gastouderbureaus vele voordelen biedt en jou als startende ondernemer snel op weg helpt.

Bambi biedt een volledig marketingconcept om je eigen gastouderbureau te beginnen. Met dit concept ben je verzekert van een goede start van je eigen onderneming. Je krijgt een grotere naamsbekendheid, meer bezoekers op de website, nieuwe klanten en uiteindelijk extra omzet. Hieronder een greep uit het pakket:

Je krijgt een eigen website voor jouw gastouderbureau. Hierop vinden klanten alle informatie over gastouderopvang en bieden we ze de mogelijkheid direct contact met je op te nemen. De website is je eerste contact met de klant.

We hebben een speciale folder ontwikkeld die je voor een gereduceerde prijs kunt laten drukken. Deze folder kun je in jouw regio huis-aan-huis verspreiden. Hierdoor vergroot je naamsbekendheid. Op de folder vermelden we jouw eigen logo en contactgegevens.

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Ben je geïnteresseerd in deelname of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met je naar jouw wensen en hoe we deze kunnen realiseren.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl